Stam logo

 

 

 

 

 

 

Jongeren vanaf hun 18e zijn welkom bij de stam. Bij de stam draaien wij onze opkomsten volgens wat richtlijnen van het roverscoutsprogramma, maar proberen we vooral veel leuke en uitdagende programma’s te organiseren voor elkaar.

Algemeen:
De stam is de laatste speltak binnen de Alexandergroep. Als stamleden doen wij alles zelf organiseren. Wij komen elke zaterdag middag om 13.00 bij elkaar na de opkomst van de jeugdleden. Veel van onze stamleden zijn ook leiding naast dat zij stamlid zijn bij een andere speltak. Als je wilt, kun je dus doorgroeien tot vrijwilliger, waarbij je andere jeugdleden begeleidt.
Een keer per maand proberen we een gezellig avond te organiseren waarbij een spelletje spelen een drankje nuttigen.

Bij de stam werken we ook met een Bestuur. Zo hebben we een voorzitter, een secretaris en een penningmeester, zodat we ook deze zaken zelf kunnen regelen! 

Bijzonder activiteiten
Elk half jaar maken we een planning met wat ideeën over wat wij kunnen doen. Dit bedenken en ondernemen wij dan vervolgens zelf.
Zo is iedereen altijd een keer verantwoordelijkheid voor het organiseren van een opkomst.

Activiteiten die wij zoal organiseren: Luciferbaan, Tampon zeeslag, ikea-opkomst, rally, WII avond, hottub weekend.
Niet alleen organiseren wij deze voor onszelf. Ook hebben we elk jaar een opkomst of een weekend samen met onze explorergroep.
Ook organiseren wij activiteiten voor de gehele groep zoals de greppeltocht, de rally en de joti-hunt.


Mocht je al enthousiast worden van al deze opkomsten, voel je welkom om te komen kijken of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!